Asociatia Simte Magia | Despre noi
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Asociația „Simte Magia” este o organizație non-profit ce desfășoară programe și activități destinate dezvoltării personale a copiilor / tinerilor și de asemenea ajută la susținerea copiilor talentați ce provin din familii defavorizate. Ne dorim să susținem și să ghidăm copiii în a-și urma drumul în viață, în a-și descoperi propriile pasiuni, în a-și îmbogăți experiențele prin descoperirea de lucruri noi, toate acestea traducându-se în dezvoltare personală.

Considerăm că este unul din aspectele importante în viața unui copil, ca apoi, când va fi mare să contribuie la dezvoltarea societății și, totodată să își îmbunătățească constant viața.

Eduard și Bianca și-au dorit înființarea acestei asociații pentru a putea derula programe și ateliere de dezvoltare personală cu copiii, deoarece au învățat din propria experiență cât de mult contează dezvoltarea personală, indiferent de meseria pe care o alegi.

Eduard și Bianca sunt magicieni profesioniști și își doresc să folosească atelierele de magie ca mijloc de dezvoltare a creativității și a îndemânării, iar experiența acumulată în ultimii 15 ani ca magicieni și chiar profesor în învățământul primar și preșcolar îi ajută să adapteze toate programele și atelierele derulate de asociație în conformitate cu vârsta participanților.

Misiune și scop

Scopul Asociației „Simte Magia” este dezvoltarea personală și socială a copiilor / tinerilor prin conștientizarea propriului potențial intelectual, creativ și fizic. În realizarea  scopului său asociația, prin reprezentanții ei va organiza:

  • ateliere și tabere pentru dezvoltarea spiritului creativ;
  • seminarii de nutriție menite să ofere informații despre îmbunătățirea calității vieții printr-o alimentație sănătoasă;
  • spectacole și multe alte ateliere și activități de dezvoltare personală.

Obiective

  • organizarea și sprijinirea de ateliere, tabere, seminarii și conferințe;
  • organizare de spectacole și evenimente;
  • acordarea de burse sau sponsorizări pentru susținerea talentelor ce provin din medii defavorizate;
  • organizarea de tabere interne și internaționale;
  • organizarea unor activități culturale, artistice, de recreere și destindere.

Înființare

Asociația „Simte Magia” a devenit personalitate juridică cu statut propriu la data de 14.10.2016, conform Sentinței Civile nr. 2624 și este constituită în baza O.G. nr. 26/2000 (modificată) cu privire la asociații și fundații. Asociația este persoană juridică română, apolitică, desfășurându-și activitatea în interesul valorilor umane, al creșterii individuale și profesionale.