Asociatia Simte Magia | Donează
15742
page-template-default,page,page-id-15742,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Avem nevoie de sprijinul tău pentru a ajuta cât mai mulți copii!

Uite ce poți face:

1. Dacă ești salariat sau pensionar, poți să direcționezi 2% sau 3,5 % din impozitul pe venit către proiectele noastre. Acest impozit nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poți direcționa către o cauză la alegerea ta: o organizație, fundație sau entitate non-profit. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să ne scrii pe adresa de e-mail contact@simte-magia.org sau să ne contactezi pe pagina de Facebook a asociației.

2. Dacă ai o firmă și dorești să faci o sponsorizare sau să donezi cei 20% din impozitul pe profit poți descărca AICI un contract de sponsorizare!

3. Dacă pur și simplu dorești să ne ajuți fără să donezi poți da like și share paginii noastre de Facebook și poate prietenii tăi vor dori să ne sprijine!

4. Fii și tu voluntar! Dacă ești din Oradea și îți place să lucrezi cu copii ne poți contacta prin e-mail sau pe pagina de Facebook.

Mulțumim pentru implicare și urmăriți în continuare proiectele noastre, care nu s-ar putea realiza fără ajutorul vostru!