Asociatia Simte Magia | Uniti pentru Ucraina
15941
post-template-default,single,single-post,postid-15941,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Uniti pentru Ucraina

Asociația „Simte Magia” a derulat în luna aprilie proiectul „Uniți pentru Ucraina”, un proiect dedicat copiilor și mămicilor sosiți din Ucraina și cazați momentan în spații aparținând Fundației „Căminul Felix”.

În cadrul acestei acțiuni voluntarii nistri au achiziționat și distribuit produse igienico-sanitare pentru copii și adulți (scutece, lapte praf, gel de duș, hârtie igienică, absorbante, perii și pastă de dinți, gel dezinfectant etc.), dulciuri și jucării pentru cei mici.

Proiectul s-a aflat printre cele câștigătoare în cadrul unei sesiuni speciale, fiind finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Trecem printr-o perioadă dificilă și atât la nivelul județului Bihor, cât și în toată țara vedem o mobilizare exemplară din partea tuturor. Ne bucurăm atât de mult că am avut ocazia să ne implicăm și mulțumim inițiatorilor programului Start ONG pentru această șansă. Abia așteptăm să ne revedem cu cei de la Fundația „Căminul Felix”, deoarece ne dorim să continuăm colaborarea prin activități și ateliere dedicate copiilor.

Ne puteti urmari in continuare activitatea si pe pagina de Facebook a asociatiei: https://www.facebook.com/SimteMagia

No Comments

Post A Comment