Asociatia Simte Magia | Bună tuturor!
15618
post-template-default,single,single-post,postid-15618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bună tuturor!

Îmi face o deosebită plăcere să aduc în atenția publicului noul nostru proiect și anume Asociația „Simte Magia”, un proiect la care eu visez de câțiva ani.

Am lucrat 5 ani în învățământ și vă pot spune că nu este nimic mai frumos decât să modelezi mintea și personalitatea copiilor!
De aici și dorința de a crea aceasta asociație, scopul principal fiind crearea unor activități deosebite și diferite față de cele abordate în sistemul de învățământ și, desigur dezvoltarea personală a copiilor prin intermediul acestora.

Un alt aspect important pentru noi va fi și sprijinirea morală și financiară a copiilor foarte talentați, dar care provin din familii cu probleme financiare sau pur și simplu nu au o familie.

Să investești în dezvoltarea unui copil înseamnă să investești în viitor!

„Copiii sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem cerurile.” – Henry Ward Beecher

Vă invit să urmăriți proiectele care urmează și chiar vă provoc să participați sub orice formă pentru a ajunge la cât mai mulți copii deosebiți!!!

Vă mulțumesc!

Cu drag,
Bianca – Președinte Asociația „Simte Magia”

 

No Comments

Post A Comment