Asociatia Simte Magia | Creativitate in educatie – aprobare proiect
15887
post-template-default,single,single-post,postid-15887,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Creativitate in educatie – aprobare proiect

Suntem foarte bucurosi sa anuntam ca putem reliza un proiect care isi astepta de mult randul si care a fost propus de voluntarii care au vazut lipsurile din sistemul de invatamant din mediul rural!


În perioada aprilie-iunie vom crea si vom oferi gradinitelor din judetul Bihor aproximativ 60 de carti din fetru cu 10 pagini pline de activitati gandite si create pentru prescolari (3-6 ani).
Proiectul este finantat prin progamul „START ONG” ,un instrument de finanțare comunitară lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere si institutiilor non-administrative.

No Comments

Post A Comment