Asociatia Simte Magia | Un Crăciun pentru fiecare
15678
post-template-default,single,single-post,postid-15678,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Un Crăciun pentru fiecare

Prin proiectul „Un Crăciun pentru fiecare” ne-am propus să readucem spiritul sărbătorilor în casele unor copii, care la o vârstă fragede au încetat să creadă în Magia Crăciunului.

Anul acesta, în colaborare cu Asociația Studenților de la Facultatea de Științe Economice am reușit să readucem spiritul sărbătorilor în casele a două familii deosebite și chiar am legat prietenii frumoase urmând să îi ajutăm în continuare pentru a asigura copiilor o dezvoltare frumoasă, armonioasă.

Marina și Ionuț sunt dimg_9215oi copii deosebiți, talentați și foarte ambițioși. Amândoi practică judo și au rezultate remarcabile, dar din păcate de ani de zile ei sunt împăcați cu gândul că Moș Crăciun nu știe unde stau așa că nu vine la ei deloc. Anul acesta am vrut să le arătăm că toate eforturile lor depuse la școală, la antrenamente și chiar acasă nu trec neobservate și Moșul știe cum să le răsplătească.
În anul care vine vom fi alături de acești copii minunați pentru a-i sprijini în dezvoltarea lor personală asigurându-le antrenamentele de judo și înot, Ionuț având probleme cu coloana vertebrală.

 

 

15991665_1503127243050658_1948914776_o

Luca are 5 ani și este și el un mic judocan. Mama lui îl crește singură și nu și-a cunoscut deloc tatăl, acesta abandonându-i când s-a născut. Luca nu se prea bucură de sărbători deoarece Moșul nu a prea reușit niciodată să îi aducă ce își dorea, dar anul acesta am făcut tot posibilul să îi îndeplinim dorința. De asemenea în anul 2017 îl vom susține pe Luca și îl vom ajuta cu antrenamentele și echipamentul pentru judo deoarece pasiunea lui este cea mai importantă.

Mulțumim mult Weber Group pentru sponsorizare și studenților de Facultatea de Științe Economice, coordonați de lect. univ. dr. Diana Perțicaș!

 

No Comments

Post A Comment